Opbevaring og opmagasinering 15min. fra Fredericia

I de større byer som i Fredericia er pladsen blevet mindre samtidig med at m2 prisen på beboelse er steget. Derfor kan et ekstra opbevaringsrum i hjemmet eller et depotrum i virksomheden være en meget dyr løsning for de fleste.

Hvor skal du så opbevare de ejendele, som du ikke selv har plads til, uden at det kommer til at koste dig eller din virksomhed en hel formue?

Dette spørgsmål har Dinopbevaring.dk et svar på; Benyt dig af vores opbevaring i Vejle tæt på Fredericia.
Hos os kan vi tilbyde opbevaring i vores nye lagerhoteller/opbevaringsrum.
Vi har altid et depotrum som passer til dit behov.

opmagasinering {flood}

Opmagasinering 15min. fra Fredericia

Opbevaring {flood}
Bor du i Fredericia kan du altid benytte Dinopbevaring.dk´s opbevaringsrum i Vejle til opmagasinering af dine personlige ejendele, motorcykel, sommerbil, opbevaring af campingvogn, båd, virksomhedsdokumenter, møbelopbevaring mm.
Når du benytter Dinopbevaring.dk i Vejle er sikkerhed og komfort altid i højsædet. Du kører op til porten, åbner den med kode og kører ind i hallen med adgang til dit eget aflåste depotrum. Dine ting bliver sikkert opbevaret i opvarmet hal med god ventilation. Der er 24 timers videoovervågning og alarm.

Fleksibel og sikker opmagasinering tæt på Fredericia Kommune

Her hos Dinopbevaring.dk har vi valgt at gøre det billigt at få opbevaring af dine/jeres personlige ejendele, møbler og vigtige dokumenter og samtidig gør vi det enkelt og meget fleksibelt for dig med vores lagerhotel i Vejle og omegn.

Vi kan tilbyde dig følgende:

  • Let adgang med varevogn og bil. Masser af plads, så det er nemt for dig at af- og på læsse dine ejendele.
  • Der er altid adgang til jeres opbevaringsrum alle 7 dage om ugen, med privat pinkode.
  • Sikker opbevaring med opvarmning, ventilation og kameraovervågning.
  • Mange parkeringspladser.

Der er mange fordele ved at benytte vores opbevaringsrum i Vejle. Hvis du har spørgsmål, så er du altid meget velkommen til at kontakte os på tlf 60 21 30 32 eller klik her for kontakt.

Vi har valgt at vores opbevaringsrum skal være af bedste kvalitet og dermed sikre dine ejendele på bedste tænkelige måde.